Начало / За нас / Новини и събития / СТАНИЛОВ ЕООД с пряк ангажимент в инициативата за възстановяване сградата на музея на Колю Фичето в гр.Дряново

СТАНИЛОВ ЕООД с пряк ангажимент в инициативата за възстановяване сградата на музея на Колю Фичето в гр.Дряново

08.03.2010

Община Дряново, националния конкурс „Сграда на годината” и „Камарата на строителите в България” обединиха усилията си за възстановяване на музея в Дряново на среща проведена на 26.02.2010 в община Дряново.

Община Дряново, националния конкурс „Сграда на годината” и „Камарата на строителите в България” обединиха усилията си за възстановяване на музея в Дряново на среща проведена на 26.02.2010 в община Дряново. В присъствието на кмета на общината д-р Иван Николов, г-жа Даниела Василева – заместник кмет, инж. Венета Кръстева организатор на националния конкурс „Сграда на годината”, инж. Симеон Пешов – председател на УС на КСБ, изпълнителния директор на камарата инж.Иван Бойков и представители на водещи строителни компании – членове на професионалната организация на строителите, бе подписано споразумение за намерение, в което страните се споразумяха да обединят усилията си за въстановяване на музея на Колю Фичето по повод 210 годишнината от рождението на първия български архитект и строител.
"Станилов" ЕООД, ГБС, "Политрейд констръкшън" и  "Мостстрой" ще осигурят средствата за закупуване на материали и съоръжения.