Начало / За нас / Новини и събития / Фирма „Станилов“ ЕООД отличена с две награди за принос в изграждането на инфраструктурата на България

Фирма „Станилов“ ЕООД отличена с две награди за принос в изграждането на инфраструктурата на България

26.02.2016

„Станилов“ ЕООД е победител в категория „Екологична водна инфраструктура“ в първото издание на наградите Infrastructure Bulgaria Awards 2016 с проекта „Интегриран проект за водния цикъл на град Габрово”. Фирмата получи и специална награда в категория “Метрополитен транспортна инфраструктура“ за изпълнението на “Метростанция Дружба - МС 20 от обособена позиция 1, първи метродиаметър, Етап III, Лот 1”.

Инициативата Infrastructure Bulgaria Awards 2016 се организира от „Градът Медиа Груп“ и се проведе под егидата на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Министерството на околната среда и водите, и със съдействието на браншовите, академични и професионални организации в сектора. Отличените проекти са разгледани и оценени от 30-членно жури, съставено от представители на Европейска комисия в България, Оперативни програми „Транспорт“, „Региони в растеж” и „Околна среда”.
Официалната церемония по награждаването  бе открита от министрите Лиляна Павлова, Ивелина Василева и Ивайло Московски.