Начало / За нас / Новини и събития / „Станилов“ ЕООД взе участие в конференцията „Стратегическа инфраструктура и инвестиции”

„Станилов“ ЕООД взе участие в конференцията „Стратегическа инфраструктура и инвестиции”

30.03.2016

Събитието се организира за 11 поредна година и осигурява платформа на най-високо управленско ниво, чрез което публичният сектор, институциите, водещите компании в сектора и експертите комуникират и дискутират тенденциите, политиките и стратегиите в планирането, финансирането, изграждането и развитието на стратегическите проекти в България и региона.

Водещи участници в тазгодишната конференция бяха Лиляна Павлова – министър на регионалното развитие и благоустройството, Ивелина Василева – министър на околната среда и водите, Ивайло Московски – министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията и Тони Томпсън – представител на Световната банка за България. Инж. Пламен Никифоров – експерт от „Станилов“ ЕООД представи изпълненото от фирмата регионално депо за твърди битови отпадъци „Стожер“ като пример за добра практика при изпълнение на екологични проекти.