Начало / За нас / Новини и събития / Фирма „Станилов“ ЕООД бе удостоена със сребърна награда на традиционния бал по повод Деня на строителя – 26 октомври

Фирма „Станилов“ ЕООД бе удостоена със сребърна награда на традиционния бал по повод Деня на строителя – 26 октомври

28.10.2015

Сребърното отличие в годишната класация на Камарата на строителите в България е за постигнати добри резултати през 2014 г. в изпълнението на строежи от благоустройствената инфраструктура, хидротехническото строителство и опазването на околната среда.

Министърът на околната среда и водите Ивелина Василева връчи наградата лично на управителя на „Станилов“ ЕООД инж. Георги Станилов. Сред официалните гости на тазгодишния бал по случай Деня на строителя бяха Лиляна Павлова – министър на регионалното развитие и благоустройството, инж. Лазар Лазаров – председател на УС на Агенция „Пътна инфраструктура“, инж. Стоян Братоев – изп.директор на „Метрополитен“ ЕАД, инж. Асен Антов – изп.директор на НК „Стратегически инфраструктурни проекти“ и много други. Събитието събра над 280 представители на водещите строителни компании в България, а на най-добрите в сектора бяха връчени отличия. 

 
 
 

 

 

 

 

Авторските права върху снимките са на вестник "Строител"