Начало / За нас / Новини и събития / Дванадесета годишна конференция „Стратегическа инфраструктура и инвестиции - България 2017“

Дванадесета годишна конференция „Стратегическа инфраструктура и инвестиции - България 2017“

15.06.2017

Конференцията бе подкрепена от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Министерството на околната среда и водите, Министерство на енергетиката и фирмите лидери в изграждането на инфраструктурни обекти от национално значение.

„Станилов“ ЕООД взе участие във форума, представяйки проекта „Кейови места за обработка на товари и вертикална планировка на Пристанищен терминал „Бургас Изток – 2“, драгажни дейности в оперативната акватория и зона за маневриране, стационарни хидротехнически съоръжения за швартоване на кораби към кейови места за обработка на товари“. Видео-презентацията на „Станилов“ ЕООД бе част от панел 2 на конференцията – Транспорт и транспортна инфраструктура България 2014 – 2020 г., Пристанищна инфраструктура. Проекта представи инж. Пламен Костов – ръководител на обекта.